Dia 0: planejant un viatje a California

Etiquetas: , , , Publicado por Joan Llimiñana
Fa temps que portem planejant un viatge a California, de fet fa encara més temps que tinc ganes d'anar-hi.
Però no ha sigut fins avui que aquesta posibilitat s'ha convertit en una realitat.
California és una terra d'on flueix la creativitat, d'allí han surgit moltes coses que admiro. Pixar i Lucasfilm han creat unes gran pelicules. També de California ha surgit molta de la música que escolto.
Però com a enginyer una de les coses que més m'atreu d'aquesta zona és la gran cantitat d'empreses tecnologiques que desde allí han canviat el mon, i de totes aquestes empreses n'hi ha una en especial que ha conseguit canviar la forma en la que les persones veuen el mon, Google.

Sempre he admirat aquesta empresa, no només per els seus productes sinó també per la seva forma de veure el mon caracteristica, algo que ells anomenen googlesa.
Donada la meva admiració no és d'extranyar que al proposar-me de treballar en un projecte relacionat amb Google no dubtessa en acceptar. Aquest projecte m'ha obert moltes posibilitats, però la que més esperava era la de poder visitar la seu d'aquesta empresa.

Finalment, despres de mesos de plantejaments i d'una tarda pena de plans, reserves i mapes, ja puc dir que tenim el viatge  ben preparat: billets d'avió, apartament i cotxe. Tot a punt per visitar la empresa que ha canviat el mon desde internet.

Però, ja que anem tant lluny, perquè limitarse a veure només les oficines d'una empresa? Itentarem anar més enllà i aprofitar el viatge no nomes per visitar Google, visitarem algunes de les empreses més exitoses i reconegudes de la vall, les universitats més reconegudes d'America on s'han format els creadors d'aquestes empreses, la ciutat de San Francisco, el parc nacional de Yosemite i tantes altres coses com puguem.

Tot això ho anirem explicant els becaris, desde aquest blog amb una estetica inspirada en el famós buscador de Google i amb un titul inspirat en un gag de la pelicula 'The Internship'

0 comentarios:

Publicar un comentario

 

Google Style Blogger template Designed by TechIrsH